Raspored

Ovdje možete pregledati ili preuzeti rasporede nastave Glazbene škole Zlatka Grgoševića.

OBAVIJEST O ORGANIZACIJI NASTAVE NA DALJINU

15.3.2020. OBAVIJEST O ORGANIZACIJI NASTAVE NA DALJINU

Dragi učenici, poštovani roditelji,

Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku da od ponedjeljka 16. ožujka 2020. neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama. Do srijede 18.ožujka uspostavit će se sustav obrazovanja na daljinu, u skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svi dani računat će se kao nastavni dani i upisivat će se u e – dnevnik. Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, svoj izostanak trebat će opravdati razredniku.

U tijeku je formiranje virtualnih učionica, kako razreda srednje škole, tako i grupa solfeggia osnovne škole. Da bismo to na vrijeme završili potrebno je da se svi učenici hitno prijave u sustav Office365 škole, za što je potreban HUSO identitet, koji posjeduje svaki učenik. Ukoliko ga ne možete pronaći, javite se tajništvu ili razredniku matične škole (osnovne ili srednje). Naša nastava održavat će se upotrebom aplikacije Yammer. Raspored nastave i detaljnije informacije dobit ćete najkasnije do utorka, za grupnu nastavu u virtualnim učionicama, a posebno od predmetnih nastavnika za individualnu nastavu.

Ukoliko kod kuće nemate potrebnu opremu (računalo, mobitel, tablet), te internet vezu, obratite se razrednicima ili predmetnim nastavnicima instrumenta.

Otkazuju se do daljnjeg sve produkcije, koncerti i natjecanja.

Vjerujem da ćemo prevladati ovo neočekivano razdoblje, te da ćemo zajedničkim snagama učiniti sve da se obrazovanje i na ovaj novi, virtualni način uspješno nastavi.


Ravnateljica
Ljerka Pašalić, mag.mus.

PLAN NADOKNADE NASTAVNIH DANA PROVEDENIH U ŠTRAJKU

PLAN NADOKNADE NASTAVNIH DANA PROVEDENIH U ŠTRAJKU

RASPORED SATI NASTAVNIKA GŠ ZLATKA GRGOŠEVIĆA

RASPORED NASTAVE SOLFEGGIA I ZBOROVA

RASPORED NASTAVE SOLFEGGIA I ZBOROVA

DOGOVOR ZA RASPORED NASTAVE INSTRUMENATA, TEORIJSKIH GLAZBENIH PREDMETA SREDNJE ŠKOLE I NASTAVE U PODRUČNOM ODJELU SVETI IVAN ZELINA2019./2020.