Posljednji pozdrav kolegi

U velikoj tuzi, javljamo vam kako je naš dragi kolega, profesor geografije i povijesti, Vedran Vekjardo iznenada preminuo.

U velikoj tuzi, javljamo vam kako je naš dragi kolega, profesor geografije i povijesti, Vedran Vekjardo iznenada preminuo. Svoje iskreno saučešće upućujemo ovom prilikom njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali.
 
Vedran Vekjardo (1980. – 2022.) diplomirao je povijest i geografiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu 2011. godine. Osim povijesti i geografije, velik interes imao je za područje ekonomije (menadžment i financije) kojim se bavio u slobodno vrijeme te završio i dodatne edukacije s navedenog područja. U Glazbenoj školi Zlatka Grgoševića zaposlio se 2018. godine kao nastavnik povijesti i geografije prije čega je, kao profesor spomenutih predmeta, radio i na nekoliko drugih škola kao zamjena. Bio je tih, miran, brižan i vrlo suradljiv u radnom okruženju. Sve je svoje obaveze na radnom mjestu pravovremeno izvršavao, a u komunikaciji bio drag i topao. Svima će nam jako nedostajati.
 
Našeg kolegu profesora posljednji ćemo put pozdraviti u ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. u 10:50 sati na gradskom groblju Mirogoj. Počivao u miru.

0
Feed